Italiensk restaurant

Ristorante
Nino e Franco

En bid af Italien

Reserver et bord Tilbudsmenu
Nino e a Franco

Italiensk restaurant i hjertet af københavn

Vores italienske restaurant er placeret i hjertet af Østerbro, og vi har siden 1983 beriget danskerne med et spændende udvalg af udsøgte italienske retter.
Vi er særligt kendt for vores brede udvalg af italienske pizze, pasta og kødretter.

Ristorante Nino e Franco – en italiensk restaurant som er indrettet med ægte italiensk charme, i hyggelige og varme omgivelser med masser af italiensk stemning.

Denne restaurant er indgangen til et stykke af det helt specielle og lokale Italien – som vi alle drømmer om. Læs mere om Nino e Franco her.

Tilbud

Kampagner og nyheder

Tilbud: 4-retters menu for 2 personer

 

Menuen “Den sidste nadver”

Serveres til og med den 24. september

Catering

 

 

Meget venlig og imødekommende personale ( chefen selv ) , hyggelige og autentiske lokaler der henleder tankerne til sydlige himmelstrøg, fantastisk velsmagende mad der kom i et tempo sådan at man ikke sag og “ventede” & ikke følte at man bare skulle være færdig . Bestilte deres Barolo vin og blev af chefen anbefalet den lidt billigere Amarone vin hvilket viste sig at være en god anbefaling . De varmeste anbefalinger herfra

Julia Trussel

Har kendt Angelo og Nini i 30 år. De laver fantastisk mad og alt er autentisk. Derfor har de mange stamkunder.

annette bjørnvold
Nino e Franco

Vi afholder også festarrangementer og catering

I kan vælge at nyde vores lækre italienske retter, ved at sætte jer i vores restaurant, men I kan også vælge at tage jeres lækre italienske mad med ud af huset. Uanset hvad I vælger, garanterer vi jer – en unik italiensk madsoplevelse.
Vi kokkererer med stor entusiasme, og man vil hurtigt opdage vores særlige kærlighed til de italienske køkkentraditioner.
Vi serverer italiensk mad, som ingen andre formår.
Ristorante Nino e Franco – en bid af Italien.
Velbekomme!